Långa relationer, kvalitet och lokala leverantörer är viktigt för familjen Håkansson på Västergård i Tågarp

Byggverksamheten har vuxit bland annat till att bygga ett helt nytt bostadsområde i Tågarp by 

– Vi insåg för några år sedan att vi nästan alltid behövde snickare och andra hantverkare för skötsel och utbyggnad av vår jordbruksverksamhet och att det var enklare, tryggare och billigare att anställa egen personal, förklarar Alex. Nu är vi 12 personer verksamma inom byggverksamhet.

Vi insåg också att vi var tre på gården som hade grävmaskinskompetens. Allra skarpast i att köra maskin är vår medarbetare Henrik som jag har känt sedan skoltiden. Därför föll det sig naturligt att köpa in en grävmaskin och utrustning till den.

Nu står en Yanmar SW 100 bandmaskin på gårdsplanen samt en uppsättning med de viktigaste tillbehören till maskinen. Allt i RFs röda färg.

Läs/ladda ner hela artikel i pdf

Senaste nyheterna

RF-System förvärvar Tjörnarps Smides produktportfölj

Tjörnarps Smide är sedan många år ett uppskattat varumärke inom redskap för entreprenadmaskiner. RF-Systems förvärv av bolagets ritningar och IP-rättigheter innebär att man tar över produkter från Tjörnarps Smide och fortsätter produktutvecklingen och tillverkningen i egen regi.

RF-System återlanserar extra tålig sopskopa för krävande arbeten i tuffa miljöer

Inför vårens asfaltsarbeten återlanserar RF-System Sopskopa SKSM Centrumdrift. Sopskopan passar perfekt för miljöer där kraven på slitstyrka och hållbarhet är extra höga och kan användas i det dagliga arbetet av såväl fräslag som läggarlag.

Begränsat innehåll

I orten Marienstein, Waakirchen, Tyskland, som ligger cirka 50 km söder om München tillverkas världens modernaste tiltrotator av företaget Kinshofer som är moderbolag till svenska RF-System i Vinslöv. NOX Tiltrotator säljs nu över hela världen i en snabbt ökande takt.