Ny produktionschef på Begrips i Sösdala

Ny produktionschef på Begrips

Begrips i Sösdala ägs av RF-System som är landets största tillverkare av utrustning till entreprenadbranschen.

Ny produktionschef sedan Januari är Sven-Åke Andersson. Sven-Åke har arbetat med produktion under lång tid och haft liknande positioner på bland annat Ruukki, Silver Weibull och Backer men också arbetet med teknikutveckling och försäljning på företag som ERJO OSW och RME  i Malmö.

– Utifrån en väl fungerande industri med hög automatiseringsgrad med svetsrobotar och cnc-styrda maskiner är Sven-Åkes uppdrag att bli än mer effektiva och säkra i våra leveranser säger Hans Valdemarsson VD i bolagen.

– Vi har en riktigt bra svensk industri med många duktiga medarbetare som vi kommer att bygga vidare på tillägger Sven-Åke.

Senaste nyheterna

RF-System förvärvar Tjörnarps Smides produktportfölj

Tjörnarps Smide är sedan många år ett uppskattat varumärke inom redskap för entreprenadmaskiner. RF-Systems förvärv av bolagets ritningar och IP-rättigheter innebär att man tar över produkter från Tjörnarps Smide och fortsätter produktutvecklingen och tillverkningen i egen regi.

RF-System återlanserar extra tålig sopskopa för krävande arbeten i tuffa miljöer

Inför vårens asfaltsarbeten återlanserar RF-System Sopskopa SKSM Centrumdrift. Sopskopan passar perfekt för miljöer där kraven på slitstyrka och hållbarhet är extra höga och kan användas i det dagliga arbetet av såväl fräslag som läggarlag.

Begränsat innehåll

I orten Marienstein, Waakirchen, Tyskland, som ligger cirka 50 km söder om München tillverkas världens modernaste tiltrotator av företaget Kinshofer som är moderbolag till svenska RF-System i Vinslöv. NOX Tiltrotator säljs nu över hela världen i en snabbt ökande takt.