Världens ledande företag inom entreprenad

Kinshofer grundades 1971 i Bayern av Alfred Kinshofer och har därefter stadigt utvecklats till att bli ett globalt företag. Gruppen ligger i framkant bland annat inom konstruktion och entreprenad, rivning, återvinning och skrothantering, järnvägsutrustning, materialhantering samt markarbeten och borrning.

Kinshofer Group som är moderbolaget i gruppen är verksamt inom sju områden med 8 företag i 13 länder och med över 4000 produkter.

Kinshofer Groups företag

Kinshofer som är specialiserade på bland annat gripar och grävmaskinsutrustning har länge varit en av Europas ledande företag i branschen.

Med över 25 års erfarenhet har det Nederländska företaget Demarec framgångsrikt kombinerat marknadskunnande med tekniskt expertkunnande.

Auger Torque är en global tillverkare och ledande leverantör av utrustning för mark- och grundarbeten samt jordbruksarbeten.

Baserade i Winston, Atlanta, USA erbjuder Solesbee´s ett komplett sortiment av standardiserad eller specialtillverkad utrustning av hög kvalitet till gaffeltruckar, bulldosers, frontlastare, grävmaskiner och traktorer.

Doherty är ett Nya Zeeländskt företag baserat i Mount Maunganui. Företaget tillverar och säljer globalt utrustning för konstruktion, markarbeten och gruvutrustning.

Det Italienska företaget Hammer är specialiserade på hydraulhammare och annan utrustning för rivning och betongarbeten.

Baserat i Sarsina i den norditalienska regionen Emilia-Romagna, står CANGINI i Italien för högkvalitativa och långsiktigt beprövade redskap för grävmaskiner och lastare.

Våra val, vår filosofi, är de utmärkande dragen i vår företagsidentitet som är inriktad på forskning, utveckling och design av säker, högpresterande utrustning som är pålitlig och estetiskt tilltalande.

Baserat i Poole i södra England står PROLEC för säkerhet. Säkerhet är högsta prioritet. Det är hörnstenen i allt Prolec gör.

Hydrauliska gripare gjorda för alla typer av redskapsbärare från minigrävare med en maskinvikt på 800 kg till 220t materialhanterare. Specialutvecklade hydrauldrivna svängkransar, designade och tillverkade i Peine.

Produkter

Nytänkande produkter

Ända sedan starten har RF jobbat med innovativ produktutveckling, och hela tiden använt sitt nytänkande för att lösa nya problem och göra våra produkter ännu bättre. Vi är både lokala och globala på samma gång — våra produkter tillverkas på produktionsanläggningen i Vinslöv, vilket gör att vi har stenkoll på varenda mutter, samtidigt ingår vi i en stor internationell koncern som bidrar till att våra kunder kan köpa alla sina produkter från en leverantör. Dessutom har vi en erkänt god och tillgänglig eftermarknadsservice och ett stort reservlager som gör att du kan använda dina favoritprodukter så länge som du vill.