Trevi Benne

Svensk agentur för Trevi Bennes rivningssortiment

Sedan 2024 är RF-System svensk agentur för italienska Trevi Benne Spa. Det innebär att vi representerar Trevi Bennes gedigna sortiment av rivnings- och återvinningsprodukter på den svenska marknaden.

Om Trevi Benne

Utvecklar och tillverkar utrustning inom rivning och återvinning

Trevi Benne är specialiserade på entreprenadutrustning för rivning och återvinning och har funnits på den svenska marknaden i många år. Bolaget startade 1992 i en liten by i den italienska provinsen Vicenza och är idag liksom RF-System en del av Kinshofer Group med en global marknad.

RF-SYSTEM OM SAMARBETET

“Vi ser fram emot att få starta detta samarbete med vårt systerbolag Trevi Benne. RF-System har funnits inom återvinningssegmentet under en längre tid genom produkter från andra systerbolag, exempelvis sorteringsgripar och polygripar från Kinshofer samt hydraulhammare från Hammer. Nu tar vi ytterligare ett kliv in på den marknaden med ett komplett sortiment av redskap för både rivning och återvinning tillsammans med Trevi Benne”

Hans Valdemarsson, VD på RF-System

Sortiment

Innovativa produkter av hög kvalité

I Trevi Bennes breda sortiment av redskap för demolering och återvinning hittar du allt från sorterings- och rivningsgripar till betong- och demolieringssaxar, pulveriserare, stålsaxar och rälsklipp. Det breda modellprogrammet säkerställer att varje maskin får rätt anpassad modell för sin storlek och uppgift. I sortimentet hittar du även sorteringsskopor och trädklippar samt större skopor för hjullastare och maskiner för användning i exempelvis gruvor och stenbrott.

Se produkter

Vision

Med kvalité och kundnöjdhet som ledord

Varje produkt som lämnar Trevi Bennes produktion har redan en historia och när den levereras till dig är den redo att skapa en ny. Produkternas ursprung, soliditet och prestanda skapar de rätta förutsättningarna för ett framgångsrikt arbete. Kvalitet och kundnöjdhet är viktiga ledord som driver bolaget och som gjort Trevi Benne till ambassadörer av ”Well done in Italy” sedan 2018.